8 juli 2013 - agilityträning på SSBK

Vårt andra besök på brukshundsklubben blev betydligt trevligare! Med fina hundkompisar, agilityträning på schemat och ett ruskigt fint väder kunde det inte bli bättre! Vi var så taggade båda två på att prova på detta med agility med våra hundar. Så roligt tyckte både matte och Nellie. Vi har börjat träningen med att hon ska hoppa ett antal hinder som matte visar, för att sedan få sitt varsågod och får springa fram till den utlagda externbelöningen. Jag vet inte varför, men jag har märkt att hon arbetar ännu bättre med just externbelöning, så vi kör på med det helt enkelt.

 
 
 
 
Vi körde några pass med hoppteknik också, välbehövligt då Nellie ofta hoppar för högt, och det går ur mer energi från henne än vad som är nödvändigt. Men det verkar som att vi börjar få ordning på det. Vi övade även lite på att kunna ta flera hinder på rad innan hon fick sin belöning. Hennes hindersug är det i alla fall inget fel på, vilket känns kul! Superglad hund får hoppa massor av hinder, tjoho vad roligt!
 
 
Träningskompisarna vilade sig tillsammans mellan träningspassen. Här är Nellie och Zelda som poserar så fint framför kameran. Båda två var väldigt duktiga nybörjare på träningen idag. Kanske det blir agilityhundar av dem en vacker dag, vem vet?
 
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: