Här kommer lite fler bilder från valpträffen!

Vår första valpträff

 Oj, oj, oj vad länge sedan det var som vi uppdaterade Nellies blogg.  Anledningen till att det har varit så låg aktivitet här inne är för att både jag och Viktor håller på att skriva våra c-uppsatser just nu som tar väldigt mycket av vår tid. Så då har vi valt att lägga den tiden som vi har över på att träna med Nellie och umgås med varandra och vänner. Men det har hänt massor av kul den senaste tiden och ska försöka att komma ikapp lite i att berätta om allt bus som Nellie har haft för sig!

Tänkte börja att visa lite från valpträffen som vi hade i Södertälje med de flesta av Nellies syskon (de är här runt 3 månader gamla). Först fick valparna leka utomhus på en stor fotbollsplan medan vi människor bekantade oss med varandra och grillade korv. Valparna hade sååå kul! Och det var helt underbart att se att dem faktiskt kände igen och kom ihåg varandra, de kastade sig direkt in i en massa lek!

Men då det fortfarande var ganska kallt ute så gick vi in och värmde oss med lite kaffe efter ca 1 timmes lek. Jag trodde att valpisarna nu skulle lägga sig ner och vila lite, men icke sa nicke! Det har man ju inte tid med när det finns massor av syskon att leka med! Så det blev mer bus. Till slut tog vi fram lite hundaktiverings-pussel för att få dem att lugna ner sig lite och få tänka lite istället. Alla små valipsar fick vänta på sin tur och titta på när de andra spelade. Vi övade också lite nya trick med dem och tog såklart en massa gruppbilder på dem också.

Vi tackar vår uppfödare massor för denna fantastiska träff och vi längtar redan till nästa! Hoppas bara att vi får lite varmare väder, med kanske lite sol… hoppas att vi får en lika härlig sommar som förra året!