20 JULI 2013 - DEXTER & NELLIE

Jag tänkte visa några filmer på hundarna när de badade tillsammans. De är dock inte i synkroniserad ordning, utan från olika delar av kvällen och visar lite olika saker...

SIMHUNDAR NR 1
På den här filmen ser man tydligt att Nellie och Dexter har två helt olika känslor inför vattnet. Dexter är superglad, taggad, och har en hög förväntan på att få simma ut och hämta sin boll. Lägg även märke till Dexters superroliga läten när han simmar, haha... Nellie däremot vill inte riktigt gå i vattnet, men kan inte vara sämre än Dexter. Med lite hjälp från husse så går hon lite djupare ut i vattnet där de tillsammans hittar en rolig pinne som husse kastar längre ut i vattnet. Nellie skuttar efter pinnen, men får panik när hon känner att hon inte längre bottnar och kraschar rakt in i bryggan. 

 
SIMHUNDAR NR 2
Detta är en film som visar första gången som Nellie hoppade i vattnet från bryggan. Modiga lilla hund! Dock så tycker hon att det är väldigt obehagligt att få vatten i hela ansiktet. Så hon tar ner huvudet under vattenytan, och sedan kommer hon upp och skakar sig och ser väldigt olycklig ut. Jag tror att hon hade svårigheter med att hitta sin pinne, och att det var den som hon sökte efter och tillslut hittade innan hon simmade in till land igen. 
 
SIMHUNDAR NR 3
Att Dexter låter så konstigt när han simmar vet ingen vad det kommer ifrån. Antagligen tar han i så väldigt mycket när han simmar, för att han vill komma fram snabbare, vilket kan vara en anledning. Roligt är även att man på den här filmen tydligt kan se våran publik som stod och tittade på oss och hundarna i nästan över en timme...
 
SIMHUNDAR NR 4
På den här filmen är jag som mest stolt över Nellie, hon simmar så fint från stranden hela vägen ut för att rädda sin pinne. Dock är problemet fortfarande när hon stannar och hon ska få tag på pinnen och hela hennes vikt fördelas framåt, för då hamnar hennes huvud under vattenytan och det tycker hon som sagt är väldigt obehagligt. Men till slut hittade hon sin pinne som hon tänkte ta med upp på land igen. Dock så kände hon här att hon hade fått nog med kallsupar och ville komma upp på bryggan där matte stod. Men efter lite övertalning, så simmade hon in till land istället. Duktig hund... det tar sig!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: