Husses familj kom över på blixtvisit

Nellies husses familj ringde och frågade om vi ville ha lite frysta bär, antar att de höll på och rensade ut där hemma, så vi tackade självklart inte nej och då speciellt inte Nellie eftersom att hon älskar alla typer av frukter. Efter någon timme var de här och parkerade bilen precis utanför våran dörr. Nellie hörde såklart att något var i görningen och att det vankades besök, så hon blev tokglad och sprang sitt fortaste till ytterdörren! Sedan var hon tvungen att vänta på den där husse som är segast i hela världen på att sätta på sig skorna, innan hon kunde följa med honom ut för att se vad som stod på.

Väl ute ser hon sina kompisar och hälsar glatt på alla systematisk en i taget, innan hon bestämmer sig för att med full fart hoppa in i bilen och sätta sig stolt på förarsätet med ett stort leende! Hoppsan vad förvånade vi blev allihopa och så vi skrattade åt henne! För man kunde riktigt se på henne att hon tänkte något i stil med, kom igen då så åker vi och hittar på något kul! Var det inte så ni hade tänkt er att jag skulle göra??

Jag blev väldigt förvånad och även mycket glad över detta då hon inte har varit speciellt överförtjust i att åka bil under en tid. När hon var valp mådde hon väldigt illa och spydde till och med då och då i bilen. Sedan blev det lite brätte och hon kunde tolerera att åka en sväng, men hon protesterade lite precis när hon skulle hoppa in i bilen, så man fick ofta locka in henne med en godis eller en pinne. Men nu verkade hon fatiskt genuint glad över att se bilen och hoppade självmant in och verkade helt med på att åka och köra en stund. Kul att det går framåt hela tiden med träningen! För det är inte så lätt att träna på just bilåkandet när man själv ännu inte äger en bil. 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: