Dagens trick nr 9: Nellie hämtar toffan

Vi fick tipps från några hundvänner att gå med i en grupp på facebook som heter: Freestylehundars Dagens Trick. Gruppen bildades av Susanne Jaczewski och den är en del av www.Freestylehundar.se där hon postar olika trickstävlingar som hon kallar för "Dagens trick". De pågår ca 3-4 veckor i taget, så att man ska få gott om tid på sig att lära sin hund det nya tricket. Sedan så får alla som är med i tävlingen lämna in sitt bidrag och Sussane lottar en lycklig vinnare från varje tävling, som vinner ett litet pris. På gruppens facebooksida kan man även bolla idéer och tankar om man fastnar, stöter på problem osv i form av frågor, bilder eller filmklipp under trickträningens gång.
 
Detta tyckte vi lät fantastiskt roligt och anmälde oss direkt. Då hade vi två veckor på oss att träna och den 9 december 2012 klockan 24.00 var deadline för att lämna in en video på det färdiga tricket för att få vara med och tävla. Jag hade varit på julbord med jobbet under kvällen, och glömde nästan bort att filma vårat färdiga trick innan deadline, men vi hann som tur är precis skicka in vårat bidrag till tävlingen innan deadline, alltid ska vi vara ute i sista minuten, haha... 
 
Det första tricket som vi var med och tävlade på gick ut på att man skulle lära hunden att öppna ett skåp, hämta en valfri sak och lämna av den hos föraren, och sedan skulle hunden gå och stänga skåpet igen. Detta var vårat bidrag till tävlingen!
  
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: