30 mars 2013 - På djurgården med Zelda & Loppan

Idag mötte vi upp vår vän Ellinor och hennes Kooiker Zelda, men Ellinor hade även med sig sin kompis Kooikerhane Loppan. Zelda blev som vanligt väldigt glad över att se sin hundkompis Nellie och hoppade upp på bakbenen och tassade Nellie i ansiktet, som hon alltid gör för att liksom försäkra sig om att Nellie ska ha sett att hon nu är här! Loppan där emot tyckte till en början inte om Nellie, han skällde och gjorde utfall mot henne om hon kom för nära, men Nellie verkade inte ta illa upp utan var glad ändå.

Vi möttes upp på djurgårdsbron och promenerade över på djurgården, förbi rosendals café och sedan över bron mot Gärdet. På vägen till Gärdet hittade vi en mysig korvkiosk och eftersom jag var så hungrig så stannade vi där och köpte korv. Hon i kassan frågade hur många hundar vi hade och när vi sa att vi hade med oss tre stycken, så fick alla hundarna varsin hundkorv att äta på, helt gratis, verkligen jättesnällt av dem!

Eftersom att det fortfarande var ganska kallt började vi snart att frysa och satte därför fart igen! Nu hade alla hundarna helt vant sig vid varandra och Loppan var inte lika arg på Nellie heller, han hade väll sett att hon inte var farlig eller elak, så till slut verkade Nellie få godkänt av Loppan också. När vi väl kom fram till Gärdet släppte jag Nellie lös så att hon fick springa runt och nosa. Vi gick även förbi en cirkus med hästar och annat roligt, men Nellie gick inte fram till dem utan höll sig vid oss hela tiden, duktig hund!

 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: