4 juli 2013 - Nellie äter glass i solen

Äntligen hade husse fått sin semester och vi bestämde oss för att åka ut till landstället och bara ta det lugnt i några dagar. Man kan åka med SL kommunaltrafik hela vägen ner vilket är väldigt bra. Mindre bra var bara att pendeltåget var väldigt försenat, vilket gjorde att vi missade alla efterföljande anslutande bussar, och när bussarna bara går fyra gånger per dag (långt ute på landet) så var det bara att slå sig ner på gräsmattan och vänta, tur att det var så fint väder.

Mitt emot busstationen låg det en konsumbutik och matte och husse blev snabbt suga på glass. Jag kommer snart ropade husse och sprang raka vägen in i konsumbutiken. Tillbaka kommer han med ett helt paket med piggelinglass. Tydligen var precis alla styckglassarna slut, så detta var allt som fanns kvar att köpa i glassväg, så det fick helt enkelt bli så. Vi var ju ändå tre stycken som var ganska så glassugna....  


Först skulle Nellie posera tillsammans med glasspaketet och husse, onödigt tyckte Nellie... men ställde dock upp, något oentusiastiskt, men ändå. Sedan skulle matte bara retas med sin glass, innan det blev Nellies tur att smaka. 

 
När bussen väl kom så skulle vi åka med den i nästan en timme, så Nellie passade på att lägga sig i sin hundsäng och sova lite på vägen, så att hon skulle vara pigg och glad när vi kom fram!
 
 
När vi kom väl kom fram (äntligen) så lämnade vi packningen och de överblivna glassarna i stugan innan vi begav oss ner till stranden på långpromenad. Vi hann precis se solnedgången, vilket var väldigt mysigt!
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: