20 juni 2013 – En ny canvasbur till Nellie

Nu har vi äntligen köpte en canvasbur XL till Nellie. När vi kom hem och packade upp paketet blev hon väldigt nyfiken och skulle in med hela huvudet och nosa runt när vi försökte montera upp buren. När den väl var uppackad så kastade jag in lite leksaker och godis där inne som hon fick springa och hämta och så lekte vi tillsammans med buren en liten stund. 

Sedan fick hon både lunch och middag serverad inne i buren. Hon såg så rolig ut när hon stod och åt med halva kroppen inne och med rumpan och svansen viftandes utanför, haha, knäpphund! Senare på kvällen så la jag in Nellies hundbädd där inne och efter några minuters tvekan så gick hon till slut in och la sig och sov gott hela natten lång. Duktig hund. Sedan dess har hon frivilligt lagt sig i canvasburen lite då och då när hon har känt för det, även då hennes "vanliga" hundbädd har legat framme. Hon tycker väll att den är mysig helt enkelt! 

Vi ska på en hel rad olika rallylydnads tävlingar i augusti och början på september, så då kommer den säkert att komma väl till pass medan man sitter och väntar på sin tur. Skönt för Nellie att kunna ligga och vila sig och sova om hon känner sig trött medan vi väntar. Dock så är canvasburen väldigt stor, även i hopfällt läge, så vi får se hur lätt den är att bära med sig på tunnelbanan och på bussar.

 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
#1: Elizabeth m Fleur
skriven :

Haha, jag som trodde hon var en staff. Ursäkta :-) Hon är i alla fall supersöt!

Svar: Nädå, lite större än så :P Tack så mycket! :DIngen fara. Det är väldigt många som tror att hon är en helt annan ras för hon "känns" nättare och mindre än vad hon faktiskt är med sina 55 cm i mankhöjd :)
Viktor Collin