Den 2 september 2012 - Nellies födelsedag

Idag fyller vår allra bästa Nellie 1 år! Dagen till ära har vi bakat en hundtårta gjord på vom og hundemat, leverpastej, hundgodis och ett "ljus" i form av ett litet hundben. Innan vi gick hemifrån var vi tvungna att ta lite bilder på Nellie tillsammans med sin födelsedagstårta, men jag ser nu på bilderna hur olycklig hon måste ha känt sig. Att bara få sitta där och nosa och titta på världens godaste tårta och inte få smaka en endaste liten bit, fy så elakt av oss!

Vi packade med oss hela tårtan och mötte upp våra hundvänner på Medborgarplatsen och fikade lite tillsammans i parken bakom torget. Alla hundar fick smaka av tårtan, en åt gången, och den fick verkligen högsta betyg av alla hundarna. Även för de mindre hundarna tog det max 5 sekunder innan allt var borta och tallriken var helt renslickad och de tiggde om att få smaka en bit tårta till. Det var väldigt mysigt att ha ett litet hundkals och jag tror att hundarna hade väldigt roligt också!

Man kan dock fortfarande skymta Nellies läkta sår på bilderna från då hon blev sjuk och fick streptokocker. Lilla tjejen vad oroliga vi var då, men kul att se att det läker så bra som det gör. Till slut ska ärren försvinna också för nu är det helt läkt. Hoppas hon snart får tillbaka sin fina päls också.  

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: