4 oktober 2012 - Höstpromenad med kokosnöt

När vi var på lunchpromenaden idag så hittade Nellie (i rosa sele) något som hon inte hade sett innan. Först blev hon jätteglad och trodde att det var en boll, men hon blev väldigt förvånad när hon försökte ta upp den och då upptäckte att den var jättehård och jättetung. En förvånad Nellie spenderade sedan några minuter på att undersöka denna nya saken med massor av rynkor i pannan, så som hon oftast ser ut när hon tänker och funderar.

Vår daghund Bonni (i röd sele) däremot tyckte att Nellie var jättepinsam, dumma valp som inte kan någonting såg man att hon tänkte... Hon fattade ju direkt att det inte var någon boll, utan något annat som i alla fall INTE är en hundleksak. Den var så ointressant att hon knappt gav den någon uppmärksamhet alls, och att sitta bredvid kokosnöten när matte tar en massa bilder var hur tråkigt som helst!

Haha, det är så kul att se att trots att de båda hundarna är så pass lika rent utseendemässigt, så är dem verkligen två helt olika hundar med sin egen individuella personlighet. När vi pratar om dessa två hundars personlighet så är de hur olika som helst. De reagerar olika på olika händelser, de tycker om olika saker, och de har helt olika kroppsspråk.  

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: