11 juli 2012 - Lekträning med Nellie

I sommar åkte jag och Husse till Las Vegas i två veckor och roade oss på de olika casino-hotellen och trivdes gott i den 50 gradiga värmen. Nellie fick av förklarliga skäl inte följa med, så hon fick spendera en vecka tillsammans med Husses lillasyster och en vecka fick hon vara hos Bonni och hennes familj. Vi fick jämna uppdateringar från Sverige över hur det gick med Nellie där hemma vilket var väldigt skönt, så att man kunde njuta av semestern ordentligt och inte oroa sig över att hon skulle sakna oss en massa. Men inte då! Hon hade det hur bra som helst och tänkte knappt på att vi inte var där, skönt!
 
När vi gick runt i de olika shopping galleriorna i Las Vegas så kunde vi såklart inte hålla oss från att gå in till djuraffärerna och titta på allt fint de hade där inne. Väl inne i butikerna försökte vi hitta bland annat leksaker till Nellie som inte skulle gå sönder efter 5 minuters lek. Vi fick rekommenderat en röd "kamtrasa" med en inbyggd tom pet-flaska inuti, den skulle tydligen alla större hundraser vara galna i och snudd på omöjliga att bita sönder. Vi köpte den såklart direkt. Annars så fanns det väldigt mycket fina saker till hundar, men det mesta var dock designat endast till väldigt små hundar, vilket var tråkigt. Så det blev bara en röd kamptrasa och en Kong Extreme Large. 
 
När vi väl kom hem till Sverige igen och hade hämtat Nellie så var vi såklart tvungna att ta ut henne direkt och leka med den nya leksaken, sagt och gjort.... vår lilla hundvalp blev direkt som besatt av den nya leksaken och sprang runt med sin skatt i munnen och såg riktigt stolt och glad ut. Hon bar den dessutom resten av långpromenaden hem och släppte den inte ens när hon skulle kissa eller bajsa. Ja vad ska man säga, kul att hon tyckte om den!
 

 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: