Ute i snön

Inatt kom det ca 2 dm snö, så när vi vaknade i morse så var det ett riktigt vinterlandkap utanför fönstret. Så mycket snö har vi inte haft här under hela vintern. Så vi bestämde oss snabbt för att ta ut Nellie i snön så att hon kunde få leka ordentligt innan den försvinner igen. Hon har sett lite snöflingor täcka marken innan, men inget som går att mäta sig med detta…

Dock har vi märkt att hon har fått vita fläckar på sina trampdynor sedan en tid tillbaka. Vi trodde först att de skulle försvinna, men de blev istället bara fler och fler. Så till slut kom vi på att det kan vara frostskador hon har fått på sina små tassar, för även om det inte har varit speciellt mycket snö, så har det ändå varit ganska kallt ute. Så idag använde vi hennes skor som vi har fått av Bonnis matte och husse i julklapp. Hon var så söt i dem så jag trodde att jag skulle smälla av!

På filmen har hon även sin rosa vinterjacka. Den köpte vi när hon bara var 10 veckor gammal, och då var den jättestor på henne… medan hon nu håller på att växa ur den. Hon växer så fort vår lilla skrutt!


 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: