Julafton

Två dagar innan började vi att laga all julmat och julgodis för att hinna med. Nellie låg i sin valpsäng i ena hörnet av köket och höll ett öga på oss, och på golvet så att hon skulle vara beredd om det mod förmodan skulle falla ner något gott! Så kom dagen som vi hade längtat efter så länge, julafton!

På förmiddagen fikade vi. Lussebullar, saffranskladdkaka, hallontryfflar, mini-pepparkakshus, pepparkakor, knäck, ischoklad, glögg, och vit/mörk choklad med polkagris m.m, medan vi pratade och tittade på Kalle Anka. Nellie hälsade först på alla, sedan gick hon och la sig i sin säng inne i sovrummet och låg där och sov hela förmiddagen och eftermiddagen.

Vi har tagit bort alla textiler och mattor från golven tills vi är 100 % säkra på att hon inte kissar inne längre. Hon är nästan helt rumsren nu, men ibland är olyckan framme, och då vill vi inte att de ska förstöras. Får se om vi tar fram dem igen nästa månad...



På eftermiddagen satt vi och pratade och spelade brädspel hela familjen. Då vi skrattade väldigt högt vaknade Nellie, så vi tog ut henne på en promenad. Därefter ville hon ligga inne hos oss i vardagsrummet, men hon var så trött så hon kunde inte hålla ögonen öppna. Så kul att hon kunde sova gott "mitt i kaoset" också. Men hon låg tätt intill mig och höll för öronen och ögonen, och sov i sina roliga och originella sovpositioner som hon alltid ligger i. Alla fick sig ett gott skratt varje gång hon bytte ställning, här är några av dem i alla fall. Vårat lilla charmtroll!





Efter middagen gick på yttrligare en promenad innan vi öppnade alla julklapparna. Att öppna paketen tyckte Nellie var jättekul och hon ville gärna hjälpa till. Hon hade själv fått 4 julklappar som hon fick öppna själv. Hon fick blandgodis som vi ska ha till träningen, lite hundben, ett halsband i läder, leksaker och en pläd att ha i sin säng.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: