Nellie har fått ett hjärta i pannan!

För någon vecka sedan började Nellie att få mer och mer svarta hårstrån vid sidan av ansiktet, lite som fartränder vid tinningarna. Detta utvecklades mer och mer och blev tydligare, men i början av denna vecka tyckte vi att vi såg två smala sträck ta sig ut från fartränderna och mötas i mitten...

Nu har dessa sträck sammansmält helt i två bågar över ögonen och hon har börjat att få ett svart hjärta i pannan! All kärlek som vi bara öser över henne har alltså börjat att synas även i pälsen, haha… jag har då aldrig sett något liknande!

Nellie måste ha någon typ av magisk päls för den ändrar färg från dag till dag, som en sådan där humörring som man hade när man var liten som ändrade färg efter vilket ”humör” man var på. För hennes svans har ju nu också blivit nästan helt svart, medan den övriga pälsen bara blir ljusare och ljusare… för man kan se att underpälsen nästan har blivit helt vit. Nu får vi bara vända och se om teckningen i pannan kommer att bli lika kolsvart som hennes svans blev, ska bli spännande!

Försökte att ta en bra bild på hjärtat i pannan, men det är lite svårt med denna dåliga kameran. Vi måste verkligen ta oss till affären och köpa en mycket bättre snart, måste bara få lite tid över för just nu har vi båda två tentaveckor och lever i litteraturens värld.

På den är bilden är hon helt nyvaken… man kan riktigt se hur trött hon är, haha…

 

 

 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: